APP(S) & SOFTWAREE UDVIKLING

FRA IDE TIL LANCERING

PROTOTYPE

wIREFRAME

DESIGN

UDVIKLING

Vi hjælper med at udvikle din ide til et forretningskoncept baseret på konkret og praktisk erfaring fra vores utallige projekter igennem årene.

Hvad end der er tale om en social app, spil, vigtigt værktøj til organisationen, eller noget helt fjerde, så har vi prøvet det før. Vi ved, hvad der virker og, hvad der ikke virker, når det kommer til at integrere din ide med en brugerflade.

Som led i planlægningen af dit projekt, arbejder vi med udviklingen af din ide vha. brainstorming sessioner, udarbejdelse af wireframes og løbende møder og samtaler, hvor vi får diskuteret alle aspekter af projektet.

Det er utroligt vigtigt for os, at vi leverer et færdigt produkt, som er levedygtigt på markedet og lever op til alle de højeste kvalitetskrav.

PROCESSEN

Når en kunde kommer til os med en ide til et projekt, er det første vi gør, at lave en planlægning af projektet. Der er en god grund til, at vi ikke kaster os ud i udvikling og design lige med det samme. Det er netop, at det er vigtigt at modne ideen og få den beskrevet i alle detaljer, før vi begiver os ud i selve udviklingen. Gennem brainstorming sessioner, visualisering vha. wireframes samt grafiske eksempler, kommer vi rundt i alle hjørner og tacklet alle problemer, der måtte opstå, inden vi går i gang med udviklingen.

Konceptudvikling

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner, og analyserer jeres forretning og kundebehov. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Efterfølgende vil vi også være i stand til at give dig et fast pris tilbud, med udgangspunkt i hvor mange ressourcer det kræver at udvikle dit projekt

Design & Udvikling

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt modtage de første udgaver af app’en, som du kan teste på din egen smartphone. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

PLANLÆGNING

En planlægningsfase hos CodeLapp, er en detaljeret og visuel gennemarbejdelse af konceptet. Denne plan indeholder tekniske specifikationer, flow-charts, wireframes (virtuel model af app’en), det visuelle koncept samt grafisk design af appen, og en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og milepæle. 

Lancering & Videreudvikling

Når app’en er lanceret, tilbyder Lapp at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på app’en. Vi kan også overvåge, hvordan app’en præsterer og sikrer at app’en altid er online.

Vi tilbyder at konsultere løbende omkring de teknologiske og forretningsmæssige muligheder for videreudvikling, og du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge app’en til at starte med.

REFERENCE PROJEKTER

TryMeet

Social, Dating

TryMeet er en dating service, som hjælper singler med at match og booke deres første date. Vi er i verden for at gøre dating nemmere. Det bedste er at vi kan tilbyde en gratis tjeneste hvor det kun er datens værdi der betales. Der er altså ingen abonnementer eller betalte funktioner. Simpelt. 

50.000+ Downloads • 2.000+ Anmeldelser

4.7

YapApp

Productivity, Business

YapApp er en meddelelsesapplikation med fuld understøttelse af alle typer mediemeddelelser. YapApp tilbyder peer-to-peer-sikre lyd-/videoopkaldsfunktioner. Ud over det har vi også bygget en gruppe peer to peer lyd/videoopkald, som er en unik funktion i dag, da det ikke genererer nogen omkostninger for virksomheden. Gruppechats understøtter mange interessante funktioner såsom diskussioner, kommentarer, likes og svar. Ud over det understøttes også emnebaserede diskussioner mellem applikationsbrugerne. AngularJS-baseret admin-komponent blev også bygget i samme omfang. Som et resultat af et godt samarbejde med YapApp kerneteam i Indien lykkedes det os at bygge en app, der har tusindvis af brugere verden over, og brugerbasen vokser hurtigt hver dag.

200.000+ Downloads • 10.000+ Anmeldelser

 

 

4.4

HVAD VI TILBYDER

Vi udtænker, designer, programmerer og lancerer apps af høj kvalitet, der skaber stor værdi for vores kunder.
Vi udfører fleksibel og kompetent programmering for virksomheder og iværksættere.
Vi igangsætter og deltager i innovative projekter sammen med eksterne partnere.

Udvikling af apps

Udvikling af IOS, Android og Hybrid app(s). Native, HTML5 og andre løsninger.

Konceptudvikling

Hjælp fra start til slut. Vi kender processen og hjælper jer sikkert igennem.

Backend & API udvikling

Vi har mestret kunsten i at opbygge skalerbare, pålidelige mobile API’er og administrative systemer der håndterer indhold – de glemte helte inden for mobil udvikling.

nyeste teknologier

Vi udvikler skræddersyede app løsninger med de nyeste teknologier. Vi hjælper med at videreudvikle samt skalere i overensstemmelse med brugerkrav.

Support

Vi står klar under hele forløbet til at assistere og selv efter lanceringen holder vi jeres platform driftsbar med garanteret oppetid.

Data backups

Backups foretaget altid efter højest standard og med GDPR sikret.

Produkt opdatering

Vi hjælper også gerne med at opdater dit nuværende app hvis du vil skifte udviklingshus eller blot have hjælp til en mindre del.

Award Winning quality

Vores kunders app har vundet mange priser og vi stolte af at være en del af deres succues. Vi ved at hvis vores kunder vinder gør vi også!

Projekt styring

Vi hjælper hele vejen fra ide til lancering. Altid med en konkurrencedygtig pris og ejerskabsfornemmelse.

Lanceret apps

Gennemsnitligt App Rating

App Downloads

It was a pleasure to work with Lapps team. They work with you as a partner, they think with you to improve your idea and they are fast, professional, highly efficient and hard-working team. Creative thinking and deep understanding of the problem is what makes them have their own place in the market.

Gaurav Passi, President at YapApp

We had a nice idea and we were reaching out various companies for implementation. After talking with around 5 local IT companies I had a fear that they won’t be able to make the implementation in a way we want. After a meeting with Innorise team I cancelled all my appointments. Since in just one meeting they improved our idea to actually become a revolutionary thing. We work with them for 4 months now and my level of satisfaction is constantly getting higher

Artashes Margaryan, Founder at CodeBridge

Er du klar til næste skridt?

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med din app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.

Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.

Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.