Fuld IT-support og drift

Med CodeLapp som din faste IT-afdeling får du løst de irriterende IT-problemer, som du helt sikkert har. Så kan du i stedet bruge din energi på din forretning

Din IT-afdeling

– Få løst jeres IT-problmer hos os

– Daglig IT-drift, hosting og udvikling

– Bedre IT-sikkerhed

– Fast pris på din IT hver måned

– Vi binder dig ikke til lange kontrakter

 

Driftssikkerhed

Vi sørger for, at din forretning kører uforstyrret og med en oppetidsgaranti på 99%, har du garanti for driftssikkerheden, uanset om det er en søndag nat eller juleaften.

IT-sikkerhed

Vi sørger for, at sikkerheden i din løsning er i orden – så du trygt kan fortsætte med arbejdet.

24/7 overvågning og support

Vi overvåger konstant din løsning for trusler, og kommer med relevante tiltag og anbefalinger. Vores support er tilgængelig 24/7, og koster ikke ekstra udenfor normale åbningstider.

Din IT-afdeling

Professionel og venlig IT-support til alle dine ansatte

Vi tilbyder gratis kritisk IT-support, hvis du har dine Office 365 licenser gennem os. Det koster det samme, som hvis du køber direkte hos Microsoft. Vi tilbyder en række forskellige IT-support pakker afhængig af behovet for din virksomhed. Vi skrædersyr en løsning som passer til jer, så matcher vores service dine behov. 

Hvorfor Codelapp?

Hvad vi tilbyder

Med mange års ekspertise i at drifte mere end 50 forskellige virksomheder, fra små til store, har vi erfaring med alle IT-drift og support opgaver. Fra simple antivirus og spam-filtre til kompleske infrastuktur opgaver eller ISO-certificeringer. 

Gratis sikkerhedsanalyse

Vi gennemgår gerne hele dit IT-setup for at se om der behov for forbedringer. Det koster ikke noget hvis du ikke ønsker vi skal hjælpe med eventuelle problemstillinger.

Alt i skyen

 Vi hjælper med at få din virksomhed i skyen, enten via Microsoft eller Google. 

Avanceret sikkerhedsløsninger

Vi arbejder sammen med Trend Micro og Microsoft for at levere alt fra simpel IT-sikkerhed til de mest avanceret AI-løsninger. 

Vores tilgang

IT som det bør være

Er i bundet på en lang kontrakt, som du ikke helt kan gennemskue? Har i daglig kontakt med jeres IT-leverandør for at løse problemer, der dukker op igen og igen? Eller oplever i at de slet ikke tager telefonen? Sådan skal det ikke være. Den daglige IT-drift skal være som at tænde lyset – det skal bare fungere. Og hvis pæren er gået, skal den skiftes hurtigst muligt.

Få en IT-partner, som gør det let at flytte jeres IT til en anden leverandør. Så er i sikre på, at vi tager jeres udfordringer seriøst – og sørge for at jeres IT fungerer. Vi binder ikke vores kunder på lange kontrakter, så du kan sige vores aftale op med en måneds varsel.

Det synes vi er mest fair.

 

1-måneds binding 
Vi binder jer ikke til lange kontrakter. 

99% oppetidsgaranti

Hvis vi håndterer hele dit IT, garanterer vi også driftsikkerheden. Vi er cerificeret i ISO27017, ISO27001 og GDPR som bevis på vores ekspertise.

Kontakt os

40 48 43 89

Kolding Landevej 213, 6000 Kolding

Mandag-Fredag 08.00 til 17.00

Skal vi tage en snak?

Book et kort møde med os via understående link.

Du vælger selv tid og dato.