Lapp | Udvikling af app(s), SaaS og Dynamic 365

Lapp er et innovation og softwareudviklingshus grundlagt i 2017, beliggende i Kolding.

Vi udvikler kundetilpasset softwareløsninger, som skaber værdi for vores kunder og partnere. Vi udvikler softwareløsninger til både den private og den offentlige sektor, såvel også til forskningsprojekter, forretningsfællesskaber og større institutioner.

En af vores styrker er vores evne til at forbinde mange af de nyeste teknologier i en IT-løsning, uden at gå på kompromis med anvendeligheden og kvaliteten. Vi sætter en dyd i at undersøge og udvikle state of the art teknologi, og derfor lader vi os ikke begrænse.

Vores løsninger er generiske og tænkt til den sidste detalje, hvor anvendelighed har den højeste prioritet, hvilket betyder, at vi aldrig arbejder med standard løsninger.

APP UDVIKLING

Lapp er en dansk Android og iOS app udvikling virksomhed. Hos os bliver din idé forvandlet til en færdig app.

 

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

 

App udvikling handler for os om at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor udvikler vi som udgangspunkt kun native apps for at få et fejlfrit resultat. Når I får udviklet en app hos Lapp, bliver resultatet gennemarbejdet software til iPad & iPhone (iOS) samt Android telefoner og tablets.

 

LIDT MERE TECHY END DE FLESTE

Hos Lapp finder du højtuddannede app udviklere, der leverer brugervenlige kvalitetsapps hver gang. Vores team består af dedikerede og professionelle app udviklere med tæt på 10 års erfaring inden for branchen. Vi er eksperter i at udvikle brugervenlige app interfaces og fremtidssikrede high-end apps.

Lanceret apps

Gennemsnit App Rating

App Downloads

App Updates

HVAD VI TROR PÅ

VORES MISSION

Lapp ønsker at være meget mere end en standard softwareleverandør. Vi skaber innovative softwareløsninger ud fra dine ideer eller udfordringer, og stræber efter at udvikle værdiskabende IT-løsninger, som passer til dig.

ET ALTERNATIV TIL OUTSOURCING

Såvel som vi kan varetage hele dit udviklingsforløb som turnkey, kan vi også levere ren timebaseret udvikling og programmering som Software Development as a Service (SDaaS). Dette på grundlag af specifikationer udarbejdet af enten dig, eller os.

Vores erfaring er, at specifikke løsninger kræver specifikke udviklings- og programmørspecialister, inden for forskellige teknologiområder på såvel Front- som BackEnd niveau. En programmør er ikke bare en programmør, og ingen programmører kan i dag favne alle relevante teknologiområder effektivt.  Vi benytter udelukkende egne fuldtidsansatte specialister til alle udbredte platforme. Alle vores ansatte er minimum på bachelor eller master niveau på gode og inspirerende vilkår, i vores egne kontorer i Danmark og Armenien.

Kontakt os i dag, og få et attraktivt bud på dine udviklingsbehov.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vi har vores egne og højt uddannede softwareudviklere siddende, hvilket gør os i stand til at tilbyde nogle af markedets bedste vilkår på sammenhængende udviklingsforløb – frem til færdig og idriftsat IT-løsning. 

VORES PROCES

Lapps udviklingsproces, som gengivet herunder, varetager efter kundens behov og valg, alle de nødvendige faser – lige fra idé bearbejdning og frem til produktlancering. 

Du vælger som kunde selv hvilke dele af udviklingsprocessen Lapp skal involveres i. Nogle kunder trækker valgfrit på helt specifikke ydelser, som fx. UX design eller ren programmering, mens andre benytter sig af hele vores process forløb fra idé til turnkey lancering.

Vi tilbyder

Udvikling af apps

Udvikling af IOS, Android og Hybrid app(s). Native, HTML5 og andre løsninger.

KONCEPTUDVIKLING

Hjælp fra start til slut. Vi kender processen og hjælper jer sikkert igennem.

Data backups

Backups foretaget altid efter højest standard og med GDPR sikret. 

BACKEND & API UDVIKLING

Vi har mestret kunsten i at opbygge skalerbare, pålidelige mobile API’er og administrative systemer der håndterer indhold – de glemte helte inden for mobil udvikling.

NYESTE TEKNOLOGIER

Vi udvikler skræddersyede app løsninger med de nyeste teknologier. Vi hjælper med at videreudvikle samt skalere i overensstemmelse med brugerkrav.

SUPPORT

Vi står klar under hele forløbet til at assistere og selv efter lanceringen holder vi jeres platform driftsbar med garanteret oppetid. 

VI HAR EGNE UDVIKLERE TIL ALLE DE STORE MOBILE PLATFORME SOM IOS, ANDROID OG UNIVERSAL WINDOWS PLATFORM (UWP)

Har du et projekt?

Vi synes, det er sjovt at udvikle apps hos Lapp, og vi tror på, at vores kunders succes er vores succes. Vi analyserer behov og målgruppe, modner idéer og i fællesskab udvikler vi projektet til et bæredygtigt koncept. 

Fortæl os om jeres projekt, så kommer vi glædeligt med konstruktive forslag til, hvordan vi fortsætter processen. Når app’en er færdig, hjælper vi selvfølgelig med at udgive den på Google Play og App Store.