TryMeet

IOS (Native) | Android (Native)| Advanced AI | Backend | API | ERP-integration

TryMeet vil tilbyde en ny gratis dating app. App’en vil fungere som bindeled mellem to mennesker der søger kærligheden, samt caféer, restauranter osv. Appen vil være uden nogen form for chat funktion, men der vil derimod være en uddybende profiltekst, samt billeder af de enkelte brugere. Brugerne kan på grundlag af dette tilbyde hinanden en date, hvor de mødes i virkeligheden. Hvis bruger (A) tilbyder (B) en date, kan (A) vælge hvor og hvornår, hvilket eventuelt kunne være Baresso i Vejle fredag kl. 18:00. De skal samtidig vælge hvilket produkt de ønsker at købe, som f.eks.: 2 x dagens kaffe. Accepterer (B) tilbuddet, så vil (A) modtage en besked om at daten er accepteret. Denne model skal sikre en mere seriøst dating app som faktisk kan give brugerne virkelige dates, hvor de ikke kender alt til hinanden på forhånd.

Projekt beskrivelse

TryMeet’s omfang gjorde at teknologivalget blev native kode til hhv. IOS og Android. Derudover udvikles der et avanceret backend system til understøttelse af partner portal (B2B) og admin portal til live justering af app funktioner. Der blev udviklet API-funktion til kommunikation med ERP-løsning. Bygget skalebart i et cloud-miljø kan TryMeet håndtere ubegrænset antal brugere og transaktioner. 

Projekt Detaljer

Kunde navn

TryMeet ApS

Projekt varighed

6 Måneder

Platform

IOS (native)
Android (native)

Fra ide til virklighed

Fra koncept udvikling til færdig produkt vi har hjulpet TryMeet hele vejen.

UX Design

Der blev lavet konkurrence blandt designer for at sikre TryMeet fik det bedste design. Vi samlet over 100+ forskellige forslag til design forinden. Der blev udviklet prototyper til test af brugsoplevelse og løbende justering af design i takt med udviklingen sideløbende.

Visual Design

Designprofil blev aftalt og det blev sikret det blev optimeret igennem både Android, IOS og Windows app(s). Dette sikret TryMeet fremstår top professionelt og med design testet af brugerne via flere tusinde A&B tests forinden lancering. 

Pink
Teal
Purple

Aa

Open Sans Regular 32pt

Open Sans Regular 24pt

Open Sans Regular 16pt

Open Sans Bold 14pt

Fuld designprofil følger med alle app(s) lavet af Lapp.